Workshop boogschieten

Geschreven door Redactie

Boogschieten is een toegankelijke sport voor jong en oud. Je kunt je er nu voor laten inschrijven.


In een groepje, samengesteld uit meerdere inschrijvers en een ervaren instructeur leer je op ontspannen wijze boogschieten en speel je leuke wedstrijdjes.  


Je maakt kennis met de andere deelnemers en de instructeur. Op de boogschietbaan krijg je duidelijke instructies over veiligheid en leer je alles over de techniek van het handboogschieten: houding, richting, aanspannen en loslaten. Bij regen wordt gebruik gemaakt van een overdekte boogschietbaan.   

De workshop wordt gehouden op het outdoorpark SEC Almere, aan de Verlaatweg 2. Twee workshops worden gehouden op zondagmiddag 13 en 27 september, van 14:00 tot en met 15:30 uur. Voor meer informatie kijk op de site, www.outdoorparkalmere.nl. 

Onze Ambassadeurs