Griezelen, gillen en vooral veel plezier met SCARE ME vanaf 30 augustus

Geschreven door Redactie

Scare Me, het horror evenement van Almere, komt terug. Nu groter en spannender dan ooit! Tot en met 28 september kunnen bezoekers iedere vrijdag- en zaterdagavond genieten van een unieke horrorbeleving in zes verschillende spookhuizen. De vele acteurs staan klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. Dompel je onder in zes unieke werelden en beleef een geweldige avond boordevol schrik- en lachmomenten!

Scare Me is een horrorevenement dat je zintuigen zal tarten. De zes spookhuizen zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. Durf jij ze allemaal aan? Ook kun je tijdens Scare Me even bijkomen in de Retro Room, met old skool games en kun je genieten van een drankje en een hapje bij de bar.

The Pirate’s Adventure is een oogstrelend mooie adventure room in piratenthema. Uniek aan deze ‘escape’ room is dat je niet alleen te maken krijgt met uitdagende opdrachten, maar ook piraten en ander gespuis die je mee- of tegenwerken. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je de kapitein van het schip niet tegenkomt, want dan word je gekielhaald!

In Baku neemt jouw eigen fantasie de loop met je. Je gaat op bezoek bij in het oude kruidenwinkeltje van meneer Po, een man met een mysterieus verhaal, omdat je bijzondere verhalen hebt gehoord, maar zullen die verhalen ook waar zijn…

Liefhebbers van clowns mogen Kill It zeker niet missen! Gewapend met een lichtpistool ga jij in een team het terrein van de clowns binnen, op zoek naar diamanten. Weet jij de diamanten allemaal te vinden voor de clowns jullie te pakken krijgen? Kun jij kalm blijven tijdens de zoektocht, te midden van de horde clowns?

Screame Hotel is het finalestuk van Scare Me! Het spookt behoorlijk in dit verlaten hotel en de huidige eigenaar vraagt om je hulp. Durf jij je een weg te banen door dit hotel? Dit bezoekje zal je niet in de koude kleren gaan zitten…

The Church is een escape room waar je op zoek gaat naar de Heilige Graal. Gebruik al je gezonde verstand en laat je niet afleiden door de andere entiteiten die ook op jacht zijn naar de Graal.

In de nieuwste toevoeging Writer’s Block zul je bekende figuren tegenkomen. De geniale schrijver wiens huis je zult betreden, laat jullie ervaren hoe het is in zijn chaotische brein. Raak gefascineerd, maar raak niet verdwaald in de eindeloze hersenkronkels!

Data: Iedere vrijdag- en zaterdagavond van 30 augustus t/m 28 september van 19:30 uur tot 22:30uur 
Locatie: Steiger 57, 1351 AD in Almere-Haven 
Leeftijd: (Advies zonder ouderlijk toezicht) vanaf 16 jaar
Prijs: 
Tickets zijn online en aan de kassa verkrijgbaar. Een Scare Me ticket van €19,95,- (online) of €22,50 (aan de deur) geeft toegang tot de huizen: “Screame Hotel”, “Kill It”, “Baku” en “Writer’s Block”. Gezien de beperkte capaciteit zijn er aparte tickets te koop voor The Pirate’s Adventure à €3,- en de escape room “The Church” voor €4,- online of €5,- aan de deur. 

Koop je tickets via de website van Scare Me.

Over Scare Me

Scare me ontving twee nominaties van ScareCon, “Best European Scream Park 2018” en “Best European Independent Event 2019”.

Scare Me is een project van Perry Mulder. Met jarenlange ervaring in het acteren en produceren, is Scare Me de verwezenlijking van Perry’s droom om een eigen horrorevenement neer te zetten. Met een enorme dosis passie, fantasie en creativiteit en een team van enthousiastelingen heeft Perry Scare Me bedacht, eigenhandig in elkaar getimmerd en geëxploiteerd. In 2015 was de eerste editie een feit en dit voorjaar start alweer de achtste editie van Scare Me. Het evenement wordt met een enorme liefde voor entertainment en aandacht voor detail neergezet.