Jasmine Sendar special guest in seminar 'Van Pijn Naar Succes' van Almeerder Pascal Fredrik!

Geschreven door Redactie

In de nieuwste seminar van Almeerder Pascal Frederik 'Van Pijn Naar Succes' ga je mee op ontdekkingsreis naar je ware ik. 

Heb jij ook wel eens ergens pijn of last van? Of dat nou is met je carrière, je gezondheid, je financiën of in je relaties... Het zijn allemaal vormen van pijn die we allemaal kennen of weleens hebben gehad. Pascal Fredrik en Jasmine Sendar laten je zien hoe je pijn om kan zetten in Succes. 

Uniek theater

Bij dit unieke theaterstuk zal je antwoord krijgen op de vraag 'waarom doe ik wat ik doe?'. Vervolgens neemt Pascal je mee in hoe je de gewenste verandering in gang kan zetten om het succes te bereiken waar je naar streeft. Kom en doorbreek de ketenen die jou beperken in het realiseren van je dromen en leef het leven waar je verlangt!


Naast zijn persoonlijke ervaringen en inzichten zal Pascal ook delen wat hij leerde bij de seminars van Tony Robbins en hoe hij dat vervolgens succesvol in praktijk heeft gebracht.  

Special Guest 

Special Guest is actrice Jasmine Sendar, bekend van o.a. Onderweg Naar Morgen, Spangen en Costa! Zij deelt een inspirerend persoonlijk verhaal over haar weg van pijn naar succes.


Meer informatie

Wanneer: maandag 14 oktober 2019

Waar: Theater Bellevue in Amsterdam
Tijd: 19:00 tot 22:00 uur
Tickets: 
€ 27,50, 2e persoon 50% korting. Te bestellen via de Facebookpagina of Eventbride.