VrijMiBo bij Brasserie Bakboord

Geschreven door Redactie

Vrijdag 27 september heeft Brasserie Bakboord opnieuw een VrijMiBo

In de grote steden leeft het meer bij de grand-café's en de kroegjes op de hoek van de straat. Op vrijdagmiddag na een week hard werken gezamenlijk een biertje pakken met wat bitterballen om de week af te sluiten en het weekend in te luiden. Een goed idee en zo was de VrijMiBo bij Brasserie Bakboord geboren! 

Bier en bitterballen heeft Brasserie Bakboord altijd in huis en ze bedachten dat daar nog wel een andere lekkernij bij kon...oesters en champagne! 2 uitersten die perfect samen gaan. 

Op 30 augustus was de eerste VrijMiBo. Een informele setting is gecreëerd op het geweldige nieuwe terras waar DJ GABY (Gaby Kraaienhof) die live Deep House muziek ten gehore bracht op een ter beschikking gestelde DJ booth van TSR (Martijn Groot). 

Goudbruine bitterballen, oesters werden ter plekke open gemaakt, de drankjes vloeide rijkelijk en het zonnetje gaf een deken van warmte. 

Alles bij elkaar gaf het gevoel van een geslaagd event die voor herhaling vatbaar is. 

27 September (laatste vrijdag van de maand) is de volgende VrijMiBo vanaf 16:00 uur. Er is een andere DJ die weer heerlijke muziek zal draaien, de bitterballen en oesters zijn besteld en hopelijk kan er weer net zo van het terras gebruik gemaakt worden als in de eerste editie (neem voor de zekerheid een vestje of jasje mee). 

Brasserie Bakboord ziet jullie graag bij hun gezellige VrijMiBo in, Brasserie Bakboord!