Weekendtips 6, 7 en 8 september

Geschreven door Redactie

Dit weekend staan er weer een nieuw evenement in de agenda namelijk het Rabobank Almere Haven Festival.

Dit betekent een weekend vol met muziek, straattheater, proeverijen, bottertochten en nog veel meer.

Kom vrijdag, zaterdag of zondag zeker een kijkje nemen. Daarnaast wordt zaterdag de nieuwe mountainbikeroute Kemphaan-Braambergen geopend. Het Festival Rolling Nature is zondag ook op de Kemphaan, waar het thema voor dit jaar 'van Almeerse bodem' is. Zaterdag kun je ook komen kijken op het Utopia eiland. Verder kunnen op zondag kunnen alle kinderen vanaf 6 jaar naar de jeugdvoorstelling 'Ali Baba en de 40 rovers' in de nieuwe bibliotheek.

Voor meer informatie over de tijden en dagen van de evenementen dit weekend klik dan hier

Onze krant nog niet ontvangen?