Verlang jij ook naar meer geluk of succes in je leven?

Geschreven door Redactie

Of dat nou is met je carrière, je gezondheid, je financiën of in je relaties... Het zijn allemaal vormen van pijn die we allemaal kennen of weleens hebben gehad.

Tijdens dit theaterseminar neemt Pascal Fredrik je mee op ontdekkingsreis waarbij jou handvatten en bewezen strategieën worden uitgereikt om die vormen van pijn om te zetten in succes!

Uniek theater


Bij dit unieke theaterstuk zal je antwoord krijgen op de vraag 'waarom doe ik wat ik doe?'. Vervolgens neemt Pascal je mee in hoe je de gewenste verandering in gang kan zetten om het succes te bereiken waar je naar streeft. Kom en doorbreek de ketenen die jou beperken in het realiseren van je dromen en leef het leven waar je verlangt!

Naast zijn persoonlijke ervaringen en inzichten zal Pascal ook delen wat hij leerde bij de seminars van Tony Robbins en hoe hij dat vervolgens succesvol in praktijk heeft gebracht. 

Special Guest


Special Guest is actrice Jasmine Sendar, bekend van o.a. Onderweg Naar Morgen, Spangen en Costa! Zij deelt een inspirerend persoonlijk verhaal over haar weg van pijn naar succes.

Meer informatie

Wanneer: maandag 14 oktober 2019
Waar: 
Theater Bellevue
Tijd: 19:00 tot 22:00 uur

Onze Ambassadeurs