3e editie Oostvaardersrun

Geschreven door Redactie

De derde editie van de Oostvaardersrun vindt plaats op zondag 29 september. In samenwerking met Staatsbosbeheer wordt dit evenement georganiseerd.

Het is een recreatief hardloopevenement over half- en onverharde wegen en paden door het prachtige natuur van het Oostvaardersveld en de Hollandse Hour, vlakbij de Oostvaardersplassen bij Lelystad.  

Dit jaar zijn er twee afstanden waar je je voor kunt inschrijven. Namelijk de 10 Engelse mijl (16 km) en de halve marathon (21,1 km). De afstanden zijn niet geschikt voor alle leeftijden en zijn niet geregistreerd. Er vindt tevens geen tijdswaarneming plaats. Bij inschrijving ontvang je als deelnemer een gratis running-tshirt van de Oostvaardersrun! Die wilt toch iedereen? 

De inschrijfkosten voor het hardloopevenement bedraagt €17,50 voor beide afstanden. De start begint op Camping 't Oppertje naast het naastgelegen strand aan het Bovenwater bij Surfschol Paradiso. Om tien uur gaat het startsignaal. 

Kom je met de auto? Dan kun je het beste parkeren bij de twee parkeerplaatsen aan de Uilenweg. Er kan gebruik worden gemaakte van de sanitaire voorzieningen op de camping. Er is EHBO aanwezig tijdens de run en er zijn meerdere verzorgingsposten. 

Wil je nog meer informatie weten van het evenement? Ga dan naar de website van Oostvaarderserun 2019. 

Onze Ambassadeurs