Eerste lustrum tafeltennisvereniging Almere United

Geschreven door Redactie

Bijna 5 jaar geleden opende tafeltennisvereniging Almere United haar deuren. Op 20-05-2020 viert de vereniging haar 1e lustrum en gaat dat onder andere vieren met acties voor (nieuwe) leden. 

De vereniging staat ondertussen bekend om haar open sfeer en lage drempel. Almere United maakt tafeltennis bereikbaar voor iedereen door diverse lidmaatschappen, veel en flexibele trainingsuren, een centrale ligging op Sportpark Fanny Blankers-Koen en maandelijkse incassering van contributie.

De vereniging heeft hard gewerkt om naam te maken binnen de tafeltennisport en Almere. Na ruim 4 jaar heeft Almere United een stabiel ledenaantal met niet alleen competitiespelers, maar ook heel veel recreanten en één van de grotere jeugdafdelingen binnen haar regio.

Tafeltennis is natuurlijk een sport met een lage drempel. Wie heeft er nou niet wel eens achter de tafeltennistafel gestaan? Bij Almere United staat de deur open voor iedereen. De vereniging vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom en veilig voelt. Dat is duidelijk zichtbaar; de leden zijn van alle leeftijden en diverse culturele achtergronden.

Het komend seizoen is er een speciale actie voor nieuwe leden ter ere van het 1e lustrum.
Word je lid voor een half jaar of jaar? Dan krijg je de 1e maand cadeau!
 Wil je meer lezen over de vereniging en haar openingstijden? Ga naar de website, Instagram en/of Facebook-pagina.