Nieuw! PMU BY BIBICHE cadeabon t.w.v. €25!

Geschreven door Redactie

Permanente make-up en dermatografie

Een cadeaubon is de manier om een vrouw permanent te verwennen. Laat haar genieten van het verkrijgen van prachtige wenkbrauwen of eyeliners, waar ze nog lang plezier van beleeft.

 De bon is een jaar lang geldig en in de salon verkrijgbaar vanaf € 25,- ook kan de cadeaubon via een Email worden besteld. 


Hoe werkt het?

Maak een bedrag van minimaal € 25,- (+ € 2,50 verzendkosten) over naar bankrekeningnr. NL08 INGB 0008 7068 87 t.n.v. Schoonheidssalon PMU by Bibiche, o.v.v. naam en adres waar de cadeaubon naar toe gestuurd moet worden. De bon ter hoogte van het betaalde bedrag wordt binnen 5 dagen per post afgeleverd.

Permanente make-up

Permanente make-up behandelingen worden volgens de richtlijnen van de GGD uitgevoerd. Wil jij ook prachtige wenkbrauwen en/of eyeliners? Wil je niet meer dagelijks potloden voor de spiegel? Bibiche Miermans wilt dit graag professioneel voor je verzorgen! 

Bibiche creëert alle voorwaarden om haar klanten tevreden te stellen, dit door middel van uitgebreide informatie vooraf, door de behandeling zelf, het eindresultaat en de uitstekende service. Haar specialisatie is het aanbrengen van Permanent Make Up.

Schoonheidsspecialiste is niet alleen haar vak, het is ook mijn passie - Bibiche Miermans

Wil je meer weten over de behandelingen die bij Bibiche te verkrijgen zijn? Klik dan hier om doorverwezen te worden naar haar websitepagina.