Loogman biedt studiebeurs aan studenten aan

Geschreven door Redactie

15 uur per week werken en ondertussen schuldenvrij studeren? De vele gevolgen van een studieschuld voor een student en zijn hypotheek zijn een maatschappelijk probleem geworden. Hier moet iets aan gedaan worden, vindt de directie van de Loogman Groep. Daarom geeft Loogman Groep nieuwe medewerkers de kans om schuldenvrij te studeren. 


Hbo- en wo-studenten kunnen op verschillende locaties en afdelingen aan de slag. Studenten die 15 uur per week werken, verdienen tussen de 400 en 600 euro netto. Daarnaast gaat de Loogman Groep niet alleen het studiegeld, maar ook de kosten voor boeken en eventuele excursies betalen, verteld Kees Yzebaart, algemeen directeur van de Loogman Groep. Ook stagelopen, afhankelijk van de studierichting, is mogelijk binnen de organisatie.  

“Zo kunnen studenten écht schuldenvrij studeren.” - Kees Yzebaart, algemeen directeur


Na je studie in dienst blijven, is niet nodig. “Wij willen dat onze mensen goed terechtkomen, waar ze ook heen gaan. We hebben de mogelijkheid om deze studenten echt te helpen om een betere start te maken na hun studie.”  


Het familiebedrijf vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn als werkgever. “Wij bieden kansen om te groeien (ook binnen het bedrijf) en het is mooi om te zien dat zoveel werknemers dit waarderen en deze kansen pakken. Als moderne werkgever helpen we mensen graag waar we kunnen. Zeker wanneer dit betekent dat we toekomstige studenten helpen die anders misschien niet waren begonnen aan een studie vanwege de hoge studieschulden.”  


Geïnteresseerd? 
Voor meer informatie klik je hier


Onze Ambassadeurs