ZWS Incasso in het najaar te zien op SBS6

Geschreven door Redactie

In het najaar zal ZWS Incasso, het incassobureau dat gevestigd zit in Almere maar landelijk actief opereert, te zien zijn in een nieuw programma van SBS6.


Onlangs zijn zij benaderd door SBS6. Zij zijn, voor een televisie format, op zoek naar een incassobureau met een andere visie dan dat veel van de andere incassobureau’s hebben. Door de uitingen op Social Media zijn zij hen opgevallen. Na een paar gesprekken is de samenwerking beklonken. 


ZWS Incasso zal onder andere vertellen wat hen onderscheid van andere partijen. Tevens zullen zij vertellen en laten zien wat de werkwijze is en waarom hun werkwijze succesvol is. Daarnaast zullen zij vertellen hoe ze de toekomst van de incassobranche zien en wat er volgens hun anders zou moeten. 


De komende tijd zullen zij meer delen over de deelname aan dit programma. Onze Ambassadeurs