Barista Cafe Almere Stad is op zoek naar nieuwe collega's!

Geschreven door Redactie

Barista Café Almere Stad is weer hard op zoek naar nieuwe collega’s! 

Heb je toevallig een tussenjaar of zoek je een leuke baan? Solliciteer dan snel!

Bak jij de mooiste taarten, cakjes of scones en maak jij de lekkerste broodjes? Barista Café is op zoek naar een leuke keuken medewerker! Je kunt solliciteren voor zowel fulltime als parttime. Wil je direct solliciteren? Mail dan je beschikbaarheid, cv en motivatie naar: almere@baristacafe.nl. 

Tip jij een vriend of vriendin, neemt Barista Cafe deze topper aan, trakteren zij jou op een lekker taartje! Goede deal toch?

Over Barista Café Almere Stad

Barista Cafe is een ontmoetingsplek. Ze staan altijd voor je klaar met de beste koffie, de lekkerste gebakjes, meest verse gerechten en een grote glimlach om jouw verwenmoment compleet te maken.

Of je langskomt voor een gebakje met je beste vriend, een lunch met je moeder of een gezellige borrel met die leuke collega, zij zijn er voor je!

Geniet van het heerlijke ontbijt, de uitgebreide High Tea, luxe broodjes, verse salades, mooie koffies, unieke theetjes en nog veel meer! Wist je dat alle producten ter plekke in de keuken gemaakt of afgebakken worden? Kom snel langs om te proeven!