By Maggie is opnieuw geopend met nieuwe collectie!

Geschreven door Redactie

De verbouwing die op 26 augustus begon is afgelopen. Dat betekent dat By Maggie weer is geopend!

By Maggie 

By Maggie won eerder dit jaar al de winkelier van het jaar verkiezing onder de categorie modewinkels voor Almere en Flevoland en staat bekent om haar niet 10 in een dozijn collectie. Verder heeft ze elke week een nieuwe collectie. Enkele stuks maat 34 tm 46 van merken zoals Ivy beau en Yest. Ook heeft By Maggie plus size maten van 48 t/m 54. 

By Maggie heeft een collectie voor de sportieve modebewuste vrouw die van comfortabele draagbare fashion houdt. Bij Maggiekunt je terecht voor een outfit voor naar het werk, lunch met je vriendin, dagje weg, netwerkborrel, feest of heerlijk voor thuis op de bank. Voor ieder wat wils.