Vrouw Op Eigen Benen

Geschreven door Redactie

De vakantieperiode komt op zijn einde en Vrouw Op Eigen Benen organiseert in het najaar leuke workshops en bijeenkomsten.

Vrouw Op eigen Benen organiseert op zondag 29 augustus een workshop styling. Vind jij het vaak moeilijk wat je aan moet trekken? Heb jij het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken terwijl je kast bomvol is? Dan is dit de perfecte workshop om daarvan af te komen! Je leert tijdens deze workshop je minpunten te camoufleren en je pluspunten te accentueren. Klinkt goed toch?! Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar de website.

Nu het weer tijd wordt om aan het werk te gaan is het ook weer tijd om te kunnen netwerken. Op vrijdag 27 augustus wordt er een netwerklunch VOEB Almere georganiseerd. Tijdens deze lunch krijg je natuurlijk uitgebreid de kans om heerlijk te eten en te kunnen netwerken, maar je leert er ook als onderneemster iets bij voor jouw onderneming. Ethel Playfair geeft tijdens de lunch een presentatie over de methodes van opruimen en overzicht behouden. Je krijgt na afloop een goodiebag mee met alle contactgegevens van alle onderneemsters. De heerlijke lunch wordt verzorgd door Chronicles Café. Klik hier voor de kaartverkoop.

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat?

Klik hier voor een kijkje in de agenda van Vrouw Op Eigen Benen.