Nieuw groentenijs van Almeers bedrijf Knakwortel

Een frisse nieuwkomer in de ijsvitrine van IJspressi. Waar je in de ijssalon normaal gesproken alleen populaire smaken als aardbei, vanille of chocola vindt kun je je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten nu ook op een hoorntje krijgen.


Groenten in de hoofdrol, dat is het uitgangspunt voor de nieuwe producten die de makers dit jaar op de markt brengen, te beginnen met ijs. 


IJsbereider Martijn van IJspressi maakt in zijn open keuken de meest bijzondere en innovatieve smaken. In samenwerking met hem presenteren ze samen, twee nieuwe smaken: frisse bospeentjes sorbet en aardige bietjes sorbet. 


De twee bedrijven slaan de handen in 1 en presenteren dit voorjaar een productlijn. Het ijs is verkrijgbaar voor groothandels en horecagelegenheden of te bestellen in combinatie met een ijskar voor thuis of op het werk. 


Onze Ambassadeurs