Vijf energieklappers

In de zoektocht naar stappen die leiden tot grote energiebesparing, zet Energieloket Flevoland er vijf op een rij.

De vijf energieklappers zijn: plaats 10 zonnepanelen op jouw dak, vervang in je hele huis enkel glas door HR++ glas, schaf een hybride warmtepomp aan, vervang al je gloei- en halogeenlampen door ledlampen en tot slot laat je spouwmuren isoleren. Wil je weten wat deze energiebesparingsmaatregelen voor jouw situatie kunnen betekenen? Kom langs bij een van de spreekuren of neem contact op via www.energieloketflevoland.nl/contact.

Rekening omlaag?

Zijn de vijf energieklappers een te grote stap? Begin dan met energie lekjes op te sporen. In de zoektocht naar energiebesparing en een lagere energierekening stelt het Energieloket Flevoland een gratis energiemeter beschikbaar. Deze meter kan je twee weken lang lenen. Kom langs bij een van de loketten of reserveer via www.energieloketflevoland.nl/energiemeter.

Gratis en onafhankelijk advies

Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl), chat met energieloket Flevoland via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact. Voor actuele acties en activiteiten volg ze op Instagram en Facebook.

Onze Ambassadeurs