Een artikel in onze krant plaatsen? Dat kan!

Geschreven door Redactie

Hey jij!

Heb jij altijd al een droom gehad om een artikel in een krant te plaatsen? Dat kan nu.

Heb je een verhaal dat je wilt delen met een groot publiek, of vind je dat mensen echt iets moeten weten over dat bepaalde onderwerp? Voor Ons Almere kun je een artikel insturen via redactie@onsalmere.nl en wie weet plaatsen wij jouw artikel wel in onze volgende editie. Stuur je artikel op voor 17 september en dan kijken wij wat we voor je kunnen doen. 

Adverteren?

Wil je geen verhaal delen maar een bedrijf? Dat kan natuurlijk ook. Voor een betaalbare prijs en verschillende formaten kun je ook adverteren in onze krant. Ook hierbij geldt dat  je de advertentie voor 17 september kunt opsturen naar redactie@onsalmere.nl 

Kijk vooral voor meer informatie op: OnsAlmere.nl/adverteren