By Maggie zoekt sponsoren voor Mode Theater spektakel!

Geschreven door Redactie

By Maggie is uitgeroepen tot winkelier van het jaar 2019 in Almere én Flevoland. Om dit te vieren geeft ze op 30 oktober een spetterend Mode Dans Spektakel in het theater bij KAF.

Het evenement staat in het teken van Mode & Dans waarbij de nieuwste collectie van By Maggie wordt gepresenteerd met de mooiste dansmoves van Dansstudio Yvette.

Enkele jaren geleden

Het is niet de eerste keer dat By Maggie en Dansstudio Yvette dit evenement organiseren. Enkele jaren geleden traden ze ook op in het oude Kunstlinie van Almere waar tegenwoordig de Primark zit. Bij het vorige evenement kwamen meer dan 100 gasten opdagen.


Sponsoren en Partners gezocht!

By Maggie en Dansstudio Yvette zijn op zoek naar Sponsors en Partners voor het evenement. Ben jij een organisatie die graag zou willen bijdragen aan dit bijzondere evenement? Geef je dan op!
By Maggie biedt verschillende sponsorpakketten aan voor bedrijven die graag iets willen bijdragen. Zo is er een brons, zilver en goud pakket en kun je je aanmelden als hoofdsponsor.
Ben je nieuwsgierig naar de verschillende pakketten of wil je als ondernemer iets toevoegen aan de goodiebag? Loop dan eens langs bij het winkeltje van By Maggie aan de Cinemadreef en informeer naar de mogelijkheden.

Over het evenement

Wat het evenement precies inhoud houden we nog even verrassing, maar het belooft nu al hét spektakel van By Maggie en dansstudio Yvette van 2019 te worden!

De ticketverkoop verloopt straks via een website. Het evenement is toegankelijk voor iedereen. De show duurt ongeveer anderhalf uur. Voor de show begint staan er kraampjes waar bedrijven kunnen staan met producten en na de show is er een spectaculaire afterparty met DJ!

Wil jij op de hoogte blijven van het evenement? Houd dan de website van By Maggie goed in de gaten!


Onze Ambassadeurs