Startschot voor naschoolse sportlessen Almere Kenniscentrum Talent

Geschreven door Redactie

De Almeerse schoolgaande jeugd gaat weer van start met de naschoolse sportlessen van Almere Kenniscentrum Talent (AKT).

Op maandag 23 september geeft wethouder Julius Lindenbergh het startschot voor deze lessen op Sterrenschool ‘Het Universum’ in Nobelhorst. Daar vindt de eerste les plaats voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8. U bent van harte uitgenodigd om daar bij aanwezig te zijn. 

De naschoolse sportlessen van het AKT bieden kinderen de gelegenheid om naast hun reguliere gymlessen extra te bewegen. De lessen vinden plaats op elf verschillende locaties in Almere. Ervaren gymleerkrachten van ASG en Prisma verzorgen de lessen. Het AKT biedt dit jaar vijf verschillende lessen aan. Twee zijn open voor iedereen (Gym+ en Sport+), voor de andere drie lessen ontvangen scholieren een persoonlijke uitnodiging via hun gymleerkracht als zij denken dat het kind hier behoefte aan heeft. 

Plaats: Sterrenschool ‘Het Universum’, Max Planckstraat 74-76, 1341 DA Almere 

Tijdstip: maandag 23 september 2019, 16.00 - 17.00 uur 

  


Onze Ambassadeurs