Rondje langs de velden: Eerste zege O17

Geschreven door Redactie

De jeugd in de Almere City Football Academy kwam afgelopen weekend uiteraard weer in actie. Een rondje langs de velden. 

Almere City O19 – FC Twente 

De O19 van Almere City FC nam het afgelopen weekend thuis op tegen de leeftijdgenoten van FC Twente. In een boeiend gevecht tussen beide ploegen trokken de Tukkers aan het langste eind. City had de betere kansen, maar kon het goede spel niet omzetten in een resultaat. De ploeg uit Enschede liet daarentegen zien hoe je efficiënt met de kansen omgaat en won met 1-3. 

Alphense Boys – Almere City O17 

De O17 van Almere City FC kende een moeizame start van de competitie, maar is afgelopen weekend de weg omhoog ingeslagen. Na twee nederlagen tegen Roda JC en VVV-Venlo pakte de ploeg van trainer Tim Vincken de eerste driepunter van het seizoen. Op bezoek bij Alphense Boys werd met 0-2 gewonnen. 

DSO – Almere City O15 

Ook de O15 boekte voor het eerst resultaat dit seizoen. Na nederlagen tegen Quick Boys en Fortuna Sittard pakte de ploeg van Robin Sack een punt op bezoek bij DSO. De wedstrijd in Zoetermeer eindigde in 1-1. 

Almere City O13 – NAC 

Almere City O13 – NAC Breda O13 was een boeiende wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. Het spektakelstuk, waarin alleen de winst telde, eindigde in een waar voetbalgevecht. Beide ploegen leverden veel strijd, waar af en toe een gele kaart aan te pas kwam.  Beide ploegen kregen een strafschop, maar die van City werd helaas op knappe wijze gekeerd door de doelman van NAC. Mede daardoor won de opponent uit Breda met 3-5. 

Almere City O12 – Waterwijk 

De trein van O12 dendert door! In een competitie, waarin de Almeerders de absolute favoriet zijn, maken ze de verwachting vooralsnog ook waar. Met een 8-1 overwinning blijft O12 bovenaan staan. 

Foto: Redactie Almere City FC

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.