Almere City FC pakt weer uit met Black Sheep Friday

Geschreven door Redactie

Ook dit seizoen pakt Almere City FC weer uit met Black Friday. Tijdens de uit Amerika overgewaaide koopjesdag kun je bij de voetbalclub uit Flevoland maar liefst drie dagen terecht voor mooie kortingen en exclusieve deals, die nergens anders te krijgen zijn.

Black Friday begint in de nacht van donderdag op vrijdag om klokslag middernacht. Zondagnacht om 0:00 uur is de koopgekte voorbij.


Bij Almere City FC krijg je kortingen op producten die nu al in de fanshop te krijgen zijn. In de nacht van donderdag op vrijdag kelderen die prijzen. Ook worden er nieuwe producten toegevoegd die alleen deze drie dagen beschikbaar zijn. Het gaat om nergens-anders-te-krijgen teamwear, waarmee alleen de selectie en clubmensen in rondlopen. 


Ook worden er verschillende nieuwe items toegevoegd aan de webshop, waaronder het mondkapje dat voorheen alleen door selectieleden werd gedragen. Wij hebben een aantal leuke schoencadeautjes, maar bijvoorbeeld ook mooie COPA Almere City FC sokken voor aan de schoorsteenmantel! 


Benieuwd wat Black Friday te bieden heeft? Kom donderdagnacht langs om er zeker van te zijn dat jouw favoriete items er nog zijn! Ga naar https://fanshop.almerecity.nl! 



Onze Ambassadeurs