Almere City FC feliciteert Ultimum met verhuizing en werknemers

Geschreven door Redactie

Almere City FC heeft zes nieuwe werknemers van rugsponsor Ultimum in het zonnetje gezet.

Niemand minder dan Ally de Aap kwam persoonlijk langs om ze een bosje bloemen en een sjaaltje van de club te overhandigen.   

Op 24 juni organiseerde het IT-bedrijf de Ultimum Inspiration Academy in samenwerking met Almere City FC. Deze avond werd georganiseerd om Almeerse werkzoekenden te inspireren en te enthousiasmeren over een baan in de IT. Inspirerende sprekers, waaronder Jörgen Raymann, namen de gasten mee in de wondere wereld van (white) hacking en blockchain. Zes bezoekers hielden een baan over aan de avond. 

Medewerker Patrick Postuma van Almere & The City is blij dat de club heeft kunnen bijdragen aan een mooie toekomst voor zowel de nieuwe werknemers als Ultimum. ,,Bij het organiseren van de Inspiration Academy hoop je op een uitkomst als deze, dat het uiteindelijk zo uitpakt is alleen maar mooi. Almere is een snelgroeiende stad met steeds meer toekomstperspectieven voor starters. Wij hopen dat er uiteindelijk meer werkzoekende talenten kiezen voor een baan in de stad.” 

Ultimum bestaat al 22 jaar en is een familiebedrijf uit Almere dat zich heeft gespecialiseerd in de IT. Sinds twee jaar is het bedrijf rugsponsor op het wedstrijdshirt en betrokken bij de businessclub.  Het bedrijf verhuisde afgelopen donderdag naar een nieuw pand, reden voor Ally de Aap om het IT-bedrijf een bezoek te brengen. 


Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Onze Ambassadeurs