By Maggie en Dansstudio Yvette organiseren unieke theatervoorstelling

Geschreven door Redactie

By Maggie en Dansstudio Yvette bundelen krachten! Op 30 oktober 2019 spelen zij een unieke theatervoorstelling in de middelzaal bij Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). 

Tijdens de voorstelling presenteert By Maggie haar nieuwste collectie in combinatie met de vetste dansmoves van Dansstudio Yvette. Wat het evenement precies inhoud, houden ze nog even verrassing, maar het belooft nu al hét spektakel van By Maggie en Dansstudio Yvette van 2019 te worden!

Programma: 19.00 uur inloop, 19.45 uur start, 21.30 uur Afterparty
Datum: 30 oktober
Waar: KAF Middenzaal , Esplanade 10, 1315 TA Almere

Ticketverkoop

Vandaag is de voorverkoop gestart op de website van het KAF. Zin in een hele speciale avond? Koop dan een GOUD Ticket voor een speciale treatment en een VIPBAG. Kaarten zijn te koop via www.KAF.nl. 

Voorverkoop is €17,50 per kaartje voor een zilveren ticket en voor een gouden ticket €27,50.  De voorverkoop loopt tot 20 oktober. Hierna is een zilveren ticket verkrijgbaar voor €20,00 en een gouden ticket voor €30,00.

Meer informatie

Voor meer informatie over het evenement, ga naar de website van By Maggie of mail naar modedansspektakel@hotmail.com. 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Ruitenheer, Ivy Beau, Ivy Bella, Yest, Red Button, La Dame Nails, iXXXi Jewelry, Jij Kappers, Danstudio Yvette, By Maggie, & Co Woman, Fos Amsterdam en Jin Jinny.