FIFA20 en Fortnite voor ‘De Eigenwijsjes’

Er wachten twee fraaie gaming toernooien voor ‘De Eigenwijsjes’, de KidsClub van Almere City FC. De allereerste is bij de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht op 27 september. Die datum komt menig gamer bekend voor, want op die dag wordt FIFA20 gelanceerd.

De launch van de game is ‘s ochtend; ‘s avonds heeft Almere City FC het gloednieuwe spel ‘up and running’ om samen met jullie het allereerste e-sports toernooi van het seizoen tot een ware happening te maken. Word jij FIFA-koning van de KidsClub? Laat ons je gaming skills zien. Vanaf 1 september openen we inschrijving voor dit waanzinnig mooie toernooi, dat we organiseren in samenwerking met Mars Game Events.

Ally de Aap is ook enthousiast over het toernooi dat wij voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven spelen. Het duel tegen de Eindhovenaren wordt voorafgaand aan het Halloween-weekend gespeeld en daarom reizen we af naar Battle Royale Island voor het clubkampioenschap ‘Fortnite’. Alle karakters in het spel hebben zich dan al een Halloween-kostuum aangemeten, waardoor we meteen in goede sferen zijn. Inschrijven voor dit toernooi kan vanaf 1 oktober.

Om mee te doen aan de toernooien moet je wel lid zijn van ‘De Eigenwijsjes’. Je wordt lid van ‘De Eigenwijsjes’ voor 15 euro. Je bent automatisch lid bij de aanschaf van een Junior Fancard in de ticketshop.