Ons Almere zoekt stagiaires voor Almere en 't Gooi

Geschreven door Redactie

Ons Almere is op zoek naar een stagiair(e) voor de redactie. Ben jij op zoek naar een fulltime stageplaats vanaf januari dan zoeken wij misschien wel jou!

OnsAlmere.nl is het grootste online nieuwsplatform van Almere waarbij er nieuws voor, maar ook door Almere gemaakt wordt. Daarnaast verscheen er op 1 september de maandelijkse huis-aan-huiskrant met leuke informatie voor en door Almere.

Als redactiestagiair(e) ben je mede-verantwoordelijk voor de content op OnsAlmere.nl en / of OnsGooi.nl. Met je collega's van de redactie ga je iedere dag op zoek naar het laatste Almere nieuws en interessante onderwerpen. Je schrijft leuke artikelen hierover op de website en voor de krant, je helpt bij het onderhouden van verschillende sociale media-kanalen en geeft ondersteuning aan de redactie. Daarnaast krijg je de kans om de leukste evenementen en locaties te bezoeken.


Wie ben jij?  

 • Je volgt een MBO of HBO studie op het gebied van online media, communicatie of journalistiek;
 • Jouw Nederlands is nagenoeg foutloos;
 • Je toont initiatief, bent creatief en zit vol leuke ideeën;
 • Je bent zelfstandig en vindt het leuk om hard te werken;
 • Je hebt affiniteit met Almere en de verschillende onderwerpen;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een gezellige werkomgeving in een sterk groeiende organisatie. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Je hebt leuke collega’s die ook echt geïnteresseerd in je zijn;
 • Je wordt behandeld als een volwaardig redactielid, dus zeker niet alleen koffie halen en stofzuigen ;-)
 • Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Je mag deel uitmaken van een team met grenzeloze ambities, alleen dit jaar worden er een krant en twee online nieuwsplatformen gelanceerd in Nederland;
 • Unieke ervaring om je te ontwikkelen als online redacteur;
 • Veel leuke uitjes waardoor je je niet hoeft te vervelen.

Wie wij zijn?

Ons Nieuws is een nieuwe uitgever op het gebied van hyper-lokaal nieuws. Wij hebben in september 2018 Ons Almere gelanceerd en binnen 6 maanden is dit uitgegroeid tot het grootste online nieuwsplatform van Almere. Vanaf september is Ons Almere ook uitgekomen als gratis maandelijkse huis-aan-huiskrant. Daarnaast is er op 1 september het online nieuwsplatform Ons Gooi gelanceerd. Wanneer alles volgens plan verloopt zullen er jaarlijks 3 online nieuwsplatformen en 2 huis-aan-huis kranten aan de portfolio worden toegevoegd.


Herken jij je in deze vacature?  

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie en CV met pasfoto. Deze kun je sturen naar info@onsalmere.nl. Vermeld in de motivatie wat jou persoonlijk aantrekt aan deze vacature. Hier zijn wij erg benieuwd naar!