Fashionsale voor Almeerders!

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 12 oktober zal er in de Levend Water Kerk een grote Fashion Sale gehouden worden voor Missie Gura.  

Iedereen is welkom om te shoppen tussen 12:00 uur en 15:00 uur aan de Parkwijklaan 44.  

Over Missie Gura  


Missie Gura: Gods liefde, licht en leven delen met Roemeense kinderen  


De nog jonge stichting helpt kinderen in de stad Gura Humorului in Noordoost Roemenië. Tot nu toe deden we dat in de vorm van Vakantie Bijbel Clubs, maar er is meer nodig.  
In deze stad komen veel van de ca. 4.000 kinderen en jongeren uit (economisch) gebroken gezinnen. Hun schooldagen zijn kort en de vakanties bijzonder lang. Bovendien zijn er vervolgens nauwelijks faciliteiten voor hen. Een pittige start van hun leven zonder al te veel perspectief.   
De plannen om naast de Vakantie Bijbel Clubs ook structurele hulp aan te bieden voor kinderen, jongeren en hun gezinnen worden de komenden maanden heel concreet opgestart. 


Sponsor een kind voor een week  

Missie Gura berekenden overigens dat er voor 1 kind voor een hele week Vakantie Bijbel Club 10 euro nodig is; voor fruit bij aankomst, werkjes, lesboek, wat lekkers, muziek en alle logistiek. Daarvoor startten ze de actie “Sponsor een kind voor een week”. Op moment van schrijven kunnen al 43 kinderen naar de Vakantie Bijbel Club! Wil jij helpen met een sponsorbedrag? Klik dan hier.

 


 


Onze krant nog niet ontvangen?