Virtual Reality Games

Geschreven door Redactie

Wat zijn VR games?

Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere wereld bent. Door een VR-bril wordt de zichtbare werkelijkheid simpelweg vervangen door een computer gegenereerd beeld.

De beste VR games van dit moment.

Beat Saber

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen. Dit ritmische spel laat je zwaarden gebruiken om mee rond te zwaaien op de beat van een liedje. Het daagt je uit om het ritme te volgen terwijl je een specifieke gekleurde blok in de correcte richting kapot moet slaan en om obstakels te ontwijken.

Subnautica

ziet eruit alsof het een simpele game is, maar als snel kom je erachter dat dat niet zo is. Het is een survival game op een afgelegen oceaanwereld, waar je zelf uitrustingen moet maken, onderzeeërs moet besturen en de onderwaterwereld moet omvormen tot een leefbare plek. Daarnaast moet je vijandige wezens, vulkanen en kwallen ter grootte van een vliegtuig zien ze verslaan.

Resident Evil 7

 Hoe graag wil je doodsbang worden van een videogame? Dan is dit spel voor jou. Resident Evil 7 is op zichzelf al een horrortitel waard, maar als je het speelt met een VR-bril op, dan kan je niet anderse dan ondergedompeld worden in de gekte en chaos van het spel.
Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen