Succes tijden de griezelige 'spooktocht' in Almere

Geschreven door Redactie

Afgelopen zaterdag vond de 3e editie van de spooktocht plaats. 

Deze spooktocht wordt jaarlijks door Leo Club Almere georganiseerd. 

De spooktocht is elk jaar op een andere locatie. Deze keer was de locatie wel heel bijzonder, de tocht heeft namelijk plaats om gevonden het Utopia eiland. Dit beloofde al een horror beleving te worden. Voor €2,50 kon je de toch lopen, wat eten en wat drinken. Uiteraard was de spooktocht niet voor al onze Almeerse helden. Er zat een leeftijd gebonden aan deze toch. Je moest namelijk tussen de 12 en 18 zijn, was je jonger? Dan moest er een begeleider met je mee. 

Mantelzorgers

De spooktocht word eigenlijk georganiseerd voor de jonge mantelzorgers in Almere. Deze mantelzorgers zijn tussen de 12 en de 18 jaar oud. Leo Club Almere organiseert samen met VMCA deze griezelavond. Door als bezoeker €2,50 te betalen kan de organisatie volgend jaar weer de tocht financieren. Deze tocht lopen is dus niet alleen voor jezelf heel leuk, je steunt er ook nog een doel mee!




Succes 

Ondanks de flinke regen buien van de hele dag was er een behoorlijke opkomst. Het was zelfs een groot deel van de avond droog. Tijdens de tocht volgde je een verhaal en door het gegil uit verschillende plekken in het bos werd de tocht steeds een beetje griezeliger. Dankzij het toch leuke verhaal hebben veel helden genoten van de tocht. De organisatie kijkt nu al uit naar volgend jaar!

 

Onze Ambassadeurs