Playstation software updates

Geschreven door Redactie

De september system software updates voor PS4/5 en nieuwe mobiele app toepassingen.

PlayStation heeft gisteren een video uitgebracht met updates voor de PlayStation 4 en 5 met nog maar toepassingen voor de mobiele app.

In totaal zijn het 8 updates die hieronder staan geschreven in het Nederlands;

  • De control center van de PlayStation5 kan je aanpassen hoe jij het wilt. Je kan ervoor kiezen waar je wat wilt plaatsen en wat je kan verbergen en niet wilt verbergen.
  • Je kan nu veel gemakkelijker chats lezen en sturen via game base in de control center. Je kan ook meteen zie wie van je vrienden online zijn, bezig of offline in je vriendenlijst in game base. Wat je ook kan doen is vriendschap verzoeken accepteren of afwijzen in game base. In Playstation 4 en 5 heb je nu ook de optie om een party te verwijderen.
  • Als je andere versies hebt van een spel, dus bijvoorbeeld een PlayStation 4 versie van een spel en PlayStation 5 versie van een spel. Laat de PlayStation nu ze apart zien.
  • Als je Playstation Now gebruikt en een game wilt gaan streamen kan je ervoor kiezen om de kwaliteit op720p of 1080p te hebben. Wat er ook bij zit is dat je voordat je gaat spelen kan testen hoe de connectie is.
  • Voor ingebouwde tv-speakers kun je nu 3D audio aanzetten. Je moet het wel aanzetten in de audio menu van de PlayStation 5 zodat je 3D audio kan gebruiken. Je kan ook met je PlayStation 5 controller meten hoe ver je van de tv zit zodat het 3D audio zich aanpast waar je zit.
  • Je kunt nu je opslag verhogen met een M.2 SSD. Wanneer je dat hebt geinstalleer kun je PlayStation 4 en PlayStation 5 spellen er op downloaden en media apps. Wat je ook kunt doen is games die bijvoorbeeld bij opslag 1 hebt verplaatsen naar opslag 2.
  • Bij de app kan je nu ervoor kiezen om een mobiele data connectie te gebruiken om met een PlayStation 4 of PlayStation 5 te aansluiten. Dit betekent dat je je mobiele telefoon kunt gebruiken als controller zolang je een goede internet connectie hebt.
  • Als je de PlayStation app gebruikt kun je binnenkort de share screen uitzending kijken op je mobiele telefoon zodat je je vriend live uitzending kunt kijken.Onze Ambassadeurs