De duurste sneakers ooit gemaakt

Geschreven door Redactie

Als je bereid bent om 7.000 dollar te betalen voor sneakers dan vindt je deze lijst vast leuk


Er zijn niet alleen dure stiletto's, deze sneaker wordt ook beschouwd als een waar mode-icoon. Vooral mannen kopen graag een paar bijzondere sportschoenen. De prijs van sportschoenen stijgt vaak omdat ze slechts in beperkte oplage worden geproduceerd. Hoe unieker, hoe duurder sneakers. 


Rick Owens GeoBasket- $5.152


Beroemde sterren als Madonna en Rihanna dragen het liefst het merk Rick Owens, dus waarom jij niet? Je kunt Rick Owens GeoBasket-sneakers bezitten voor slechts $5.152. Ze zijn gemaakt van bruine leguaanhuid. Exotische materialen zorgen ervoor dat ze slechts in beperkte oplage worden geproduceerd. Het dragen van deze schoenen zal je ogen zeker doen stralen!

Nike Air Mag – $6.000 


Nike Air Mag sneakers worden beschouwd als de schoenen van de toekomst. Aanvankelijk werden ze in 2011 in zeer beperkte versies gelanceerd. Nike Air Mag schoenen worden alleen op een veiling verkocht. De vraag naar deze schoen was echter zo groot dat Nike Air Mag in 2015 opnieuw op de markt kwam. Als je deze schoenen wilt kopen, moet je 6000 dollar betalen. De hakken en de vetersluiting van deze schoenen zijn versierd met lichtjes. Dit is een musthave voor de echte sneaker- en technologieliefhebber!

Nike SB Flom Dunk High – $7.500


De duurste sneaker van dit moment is Nike SB Flom Dunk High. Deze sneaker is alleen verkrijgbaar bij enkele exclusieve retailers. Ze zijn zwart of wit met accenten van rood en goud. De sneakers zien er erg fashionable uit. Als je niet meer weet, zou je denken dat dit paar schoenen is ontworpen door het ontwerpteam van Gucci. De prijs van schoenen wordt voornamelijk bepaald door het merk sneakers van SB. Ben je bereid $ 7.500 uit te geven voor een paar sneakers?