3 Films die in 2022 uit gaan komen!

Geschreven door Redactie

Goede films die jou dit jaar te wachten staan!

The Batman

In 2022 komt er weer een nieuwe film in Gotham. Natuurlijk over de wel bekende held Batman. In 2022 komt er namelijk weer een solo film over Batman met nieuwe karakters erin. Waarschijnlijk komt de film uit op 4 maart 2022. De film is geregisseerd door Matt Reeves. Hij staat ook bekend om zijn werk rondom de bekende film Planet of the Apes. Reeves zegt dat de film niet gebaseerd gaat zijn op een comic, ondanks dat de beschrijving van de film heel veel lijkt op Batman: The long Halloween.

John Wick: Chapter 4

Er is één actiefilm sequel die het beter doet dan welk ander dan ook, John Wick. Het eerste deel van John Wick was geen groot succes en vanaf het tweede deel begon deze film het pas echt goed te doen in de bioscopen. De sequel is ontzettend populair geworden en binnenkort komt er een vierde deel uit, John Wick: Chapter 4. De film zou origineel uitkomen in 2021, maar is verlaat naar 2022. De nieuwe releasedatum voor de film staat op 27 mei 2022.

Spider-Man: Across The Spider Verse

Dit word het vervolg op de succesvolle Spider-Man: Into the Spider-Verse. Het wordt opgesplitst in twee delen. We krijgen dus een Spider-Man: Across the Spider-Verse 1 en een 2. Deel 1 komt uit op 7 oktober 2022. Spider-Man moet samen met Gwen en allemaal andere vrienden een super sterke slechterik stoppen. De verschillende dimensies waar Spider-Man doorheen reist zullen ook echt aanvoelen als verschillende dimensies, alsof ze getekend zijn door een andere tekenaar. Alle evenementen in de film spelen zich een paar jaar na Spider-Man: Into the Spider-Verse af, Miles en Gwen zijn daarom ook een stuk ouder dan in de eerste film.

Onze Ambassadeurs