Met Almere City FC seizoenkaart 15% korting bij KAF!

Voor alle seizoenkaarthouders van het komende seizoen biedt Kunstlinie Almere Flevoland, kortweg KAF, een fantastisch voordeel aan. Op geselecteerde voorstellingen krijg jij het komende jaar namelijk 15% korting op vertoon van je seizoenkaart!


Het seizoen 2018-19 is helaas voorbij, maar terugkijken heeft geen zin: volgend seizoen gaat Almere City FC weer knallen in een vernieuwd Yanmar Stadion! Als jij nu je seizoenkaart bestelt, verzeker je je niet alleen van een jaar lang spektakel en een prachtig exemplaar van ons nieuwe thuisshirt. Ook krijg je 15% korting op geselecteerde voorstellingen bij KAF! 


Tijdens het komende seizoen betaal je met een seizoenkaart van Almere City FC minder voor onder andere de hilarische voorstellingen van comedians Daniël Arends, René van Meurs en Martijn Koning. Ook kun je goedkoper naar muzikale optredens van bijvoorbeeld Jan Keizer & Annie Schilder, Danny Vera en Ellen ten Damme. Daarnaast is er ook voor onze jongste supporters het komend jaar vermaak bij KAF, want de show van Woezel en Pip komt twee keer voorbij in het Almeerse theater.


Onze Ambassadeurs