Ally gaat pannenkoeken bakken bij Buitenboys!

Geschreven door Redactie

Ally de Aap wordt bijzonder gelukkig van noten, bananenshakes en zijn eigen ‘Pale Ale’. Maar de gekste mascotte van de Keuken Kampioen Divisie is ook een fervent liefhebber van pannenkoeken.

En dus brengt hij zondagochtend een bezoek aan SC Buitenboys, waar voor de mini’s en O8 een voetbaltoernooi wordt georganiseerd met aansluitend een heus pannenkoekenfeest! 

Ally is erbij en zal de koks in de keuken assisteren om deze overheerlijke lekkernij naar volle tevredenheid te bereiden. Als dat maar goed gaat! De kids krijgen daarnaast de mogelijkheid om deel te nemen aan de Almere City Penalty Cup. 

Natuurlijk hoopt Ally dat hij op bezoek bij Buitenboys ook zijn leger aan Kidsclubleden verder kan versterken. Zijn motto is immers: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Iedereen die zondagochtend besluit om lid te worden van Kidsclub ‘De Eigenwijsjes’ ontvangt dan ook een goedgevulde goodybag! 

Een lidmaatschap kost slechts € 15,00 en voor dat geld mag je als Kidsclublid deelnemen aan alle activiteiten die er gedurende het seizoen worden georganiseerd. Bovendien kun je gratis naar alle thuiswedstrijden van Almere City FC in competitieverband. Ook lid worden, klik dan hier

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

Onze Ambassadeurs