Ons Almere TV presenteert: Grillvrienden

Geschreven door Redactie

Ons Almere TV presenteert: Grillvrienden. Hobbykok Bas van Teylingen gaat samen met Marcel Koetze en chef-kok Frank Trommelen de buitenkeuken in voor de lekkerste gerechten.

Ons Almere TV is het eerste lokale online televisie- en videoplatform van Nederland. Kijk de nieuwste aflevering van Grillvrienden op www.onsalmere.tv. Onder andere korte films, speelfilms, documentaires, nieuws, programma's en andere leuke content worden vertoond.

Zoals je gewend bent van andere video-on-demand-diensten bekijk je je programma's, series, films en documentaires wanneer het jou uitkomt. Ook bij Ons Almere TV kijk je dus je favoriete afleveringen wanneer je er tijd voor hebt.

Grillvrienden

Outdoor Cooking wordt steeds populairder. Steeds meer mensen schaffen een barbecue aan in de achtertuin, tuincentra hebben complete barbecue-afdelingen en receptenboeken staan vol met buitenrecepten. Toch weten veel mensen niet hoe je een barbecue goed moet gebruiken. 

Hobbykok Bas van Teylingen gaat samen met Marcel Koetze en chef-kok Frank Trommelen de buitenkeuken in voor de lekkerste gerechten. Elke week komt er een nieuwe aflevering online met daarin recepten, technieken en weetjes. Geen ingewikkelde afleveringen maar interessante en begrijpelijke video’s voor de beginnende chef-kok.

Afleveringen

Er zijn op dit moment acht afleveringen te zien van Grillvrienden bij Ons Almere TV. Via de website van Ons Almere TV kun je niet alleen naar de nieuwste afleveringen van Grillvrienden kijken maar ook andere series, films, documentaires en andere televisieprogramma's zijn daar te bekijken.

 

Onze Ambassadeurs