Rondje langs de velden: Derde zege op rij O13

Geschreven door Redactie

De teams uit de Loogman Carwash Football Academy kwamen afgelopen weekend ook weer in actie.

We maken een rondje langs de velden. 

O19 onderuit bij AZ 

Almere City O19 strijdt in de Eredivisie voor wat het waard is, maar kent qua resultaten vooralsnog een moeizaam seizoen. Afgelopen zaterdag moest de ploeg van trainer Tim Bakens zijn meerdere erkennen in AZ. In Alkmaar werd het 6-1. De enige Almeerse treffer kwam op naam van Ayouba Kosiah, die een vrije trap op sublieme wijze tegen de touwen schoot. Aanstaande zaterdag neemt O19 het in eigen huis op tegen PSV. 

O17 speelt Soccersquash 

Almere City O17 had een vrij weekend, maar de voetbalschoenen werden alsnog aangetrokken. De ploeg waagde zich aan Soccersquash. 

Punt bij Roda JC voor O15 

Almere City O15 ging op bezoek bij Roda JC en keerde huiswaarts met een punt. In Limburg werd het 1-1. Zaterdag wacht een confrontatie met directe concurrent Quick Boys. Bij winst gaan de Flevolanders over de opponent uit de bollenstreek heen. 

 Derde zege op rij voor O13 

Een fijne zaterdagmiddag voor Almere City O13, dat met 5-2 te sterk was voor Alphense Boys. De ploeg van trainer Marciano Nonneman staat nu vijfde, met tien verzamelde punten. Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, dat slechts één plek hoger op de ranglijst te vinden is. Na een zwakke start van het seizoen won O13 inmiddels drie wedstrijden op rij en dus kan er nadrukkelijk omhoog gekeken worden. 

Vrij 

Almere City O12 en O11 waren afgelopen weekend vrij. 

Foto: Almere City O19 legt het af tegen AZ; Redactie Almere City FC