Een sinterklaaspakhuis in Almere Buiten

Geschreven door Redactie

Je kunt de komende maand je oude speelgoed naar het sinterklaaspakhuis in Almere Buiten brengen.

Je brengt hier je oude speelgoed om andere kinderen hier blij mee te maken.

Bij het sinterklaaspakhuis kan er de komende maand oud speelgoed gebracht worden. Je levert je speelgoed op de inleverdatum (samen met je kind) in en je krijgt dan een bonnetje terug. Tijdens het uitgifte moment kun je in ruil voor dit bonnetje weer nieuw speelgoed uitzoeken, dit uiteraard zonder kinderen.

Het pakhuis neemt vanwege de hygiëne geen knuffels in. Wel kun je speelgoed waar een schroefje van mist of waarvan de elektronica niet meer goed is inleveren. Voor deze spullen is het Repaircafé Regenboogbuurt aanwezig. Zij repareren het speelgoed waardoor deze weer een nieuw leven ingeblazen kunnen worden. 

Het sinterklaaspakhuis is er zodat oud speelgoed weer een nieuw leven krijgt en alle kinderen op 5 december een cadeautje hebben. 

Wanneer?

De inlevermomenten zijn dinsdag 19 november van 17:00 tot en met 20:00 uur en woensdag 20 november van 15:00 tot en met 17:00 uur. Op de woensdag zullen sinterklaas en zijn pieten ook aanwezig zijn en kunnen de kinderen komen knutselen.  

De uitgiftemomenten zijn op dinsdag 26 november van 17:00 tot en met 20:00 uur en op woensdag 27 november van 09:00 tot en met 11:00 uur. Let op: de uitgiftemomenten zijn alleen voor ouders/verzorgers.

Het sinterklaaspakhuis is te vinden in het wijkteam-gebouw Almere Buiten, Regenboogweg 45.

Onze Ambassadeurs