Dokter Andre Beautyworld is trotse ambassadeur van Ons Almere!

Geschreven door Redactie

Sinds de start van Ons Almere is het mogelijk om ambassadeur te worden. Wij kunnen met trots mededelen dat Dokter Andre Beautyworld een nieuwe ambassadeur van Ons Almere is geworden.

Alle aandacht voor jou

Vroeger zag jouw spiegelbeeld er ‘s ochtends fris en fruitig uit. Maar de invloed van zon en luchtvervuiling laten hun sporen na op je gezicht en je handen. Je voelt je niet prettig met die rimpel boven je neus of de rimpels bij je mond. En dat terwijl je je van binnen nog jong voelt!

"Mijn liefde voor het vak van cosmetisch arts ontstond toen ik als co-assistent in een Academisch Ziekenhuis op de afdeling plastische chirurgie werkte. Het viel me op dat mensen zó enorm blij worden van een verbetering aan het uiterlijk. Ik vind het fijn als ik hieraan kan bijdragen.

In 2011 sprak ik iemand die zich door een cosmetisch arts had laten behandelen met fillers. Ze vroeg of dat niets voor mij was. Ik ben mij erin gaan verdiepen en al snel zat ik weer in de schoolbanken voor de juiste kennis. "

"
En zo startte ik in 2012 als cosmetisch arts in mijn eigen praktijk in Almere. Ik volg zeer regelmatig aanvullende opleidingen om bij te blijven in alle nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Ik ben als arts geregistreerd bij het BIG register en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Esthetische Geneeskunde. "

"
Ik heb bewust geen nevenfuncties. Alle aandacht is dus voor jou. Ik behandel jou zoals ik zelf behandeld zou willen worden: met oprechte belangstelling en aandacht, hoge kwaliteit in bekwaamheid en materialen en een uitstekende service. En niet te vergeten: met respect. Dat betekent o.a. dat een afspraak om 2 uur ook echt om 2 uur begint."


Dokter André Beautyworld is dé plek voor al je schoonheidsbehandelingen

Veilig

Alle methodes zijn cosmetisch veilig, mits ze uitgevoerd worden door een ervaren cosmetisch arts. Bij dokter André zit je dus goed! Wil jij ook dat je rimpels en plooien verminderen, af van die fronsrimpel of volle, gezond glanzende lippen? Maak dan een afspraak.


Wil jij ook ambassadeur worden van Ons Almere?  

Wil jij ook ambassadeur worden van Ons Almere? Dat kan! Er zijn nog enkele plekken vrij. Neem contact op met de redactie via info@onsalmere.nl en laat je gegevens achter. De ambassadeurs van Ons Almere worden weergegeven onder elk artikel op OnsAlmere.nl!

Onze Ambassadeurs