Haal morgen al je Marco Borsato spullen in de Stripheldenbuurt bij de Marco Borsato Garagesale

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 9 november kun je in buurtcentrum De Cartoon je hele Marco Borsato inboedel kopen. 

De facebookgroep ‘Club Borsato‘ organiseert dan een Club Borsato garagesale. Hier kun je niet alleen de bekende Borsato spulletjes kopen, maar ook hele unieke artikelen voor een mooie prijs.  

Club Borsato is een fanclub van Marco Borsato. De leden van deze club kennen elkaar door concerten en zelfs Marco herkent er een paar. Wanneer je lid bent van deze fanclub spreek je niet alleen samen af bij concerten. Je krijgt het fanclubblad, je eigen @borsatoweblog.nl emailadres waarmee je een eigen (Borsato) weblog kan starten op www.borsatoweblog.nl en er is zelfs een jaarlijkse fanclubdag. Je aanmelden voor deze fanclub kan via de facebookpagina @ClubBorsato