Vanavond viert Happy You Almere haar 2-jarig bestaan!

Geschreven door Redactie

Dit zal een gezellige en verzorgde Ladies Night worden geheel in Halloween sfeer!  

 Een echt feel good event met gratis hapjes, drankjes & Goodie bags!

Dit keer zal het op een externe locatie zijn (Zaalverhuur Almere – Markerkant). Mirelle (eigenaresse) zal zelf met mooie Happy You acties & producten staan. Maar ook Amanda (eigenaresse) zal met diverse aantrekkelijke  aanbiedingen deze avond vertegenwoordigen. Buiten beauty ondernemers zullen er ook genoeg andere ondernemers aanwezig zijn, denk aan Fashion, lifestyle, welness, massage, tarot kaartlegging, persoonlijke healing en een salsa work-out. 

 

Van al dat shoppen kun je best moe worden. Om weer even tot rust te komen wordt deze avond afgesloten met een sjamanistische drum/ ceremonie healing! Zodat jij blij op een zalige roze wolk met je goodie bag onder je arm weer naar huis zal gaan!  

 

Let op! Er worden 25 goodie bags weggeven. Hiervoor moet je wel met een introducé komen en je opgeven via de website! www.happy-you-almere.nl/aanmelden-ladies-night. Een ticket kost €5,00. Kijk voor meer informatie op de website.