Top 5 best beoordeelde restaurants in 't Gooi

Geschreven door Redactie

Heb je alle restaurants binnen Almere wel een beetje gezien en heb je zin om wat nieuws te proberen? Ga dan eens uit eten bij onze buren in het Gooi! De redactie van Ons Gooi heeft de vijf best beoordeelde restaurants op Tripadvisor voor je op een rijtje gezet!

De geselecteerde restaurants zijn beoordeeld op goede service aan tafel, rolstoel toegankelijkheid en of geschikt is voor vegetariërs. Alle restaurants die geselecteerd zijn vallen in prijsklasse 'luxe restaurants'.

Royal Mandarin

Royal Mandarin is een Chinees, Aziatisch restaurant gelegen aan de Emmastraat in Hilversum. Het restaurant staat op Tripadvisor genomineerd als nummer een van de zes Chineese restaurants in Hilversum en is de nummer een van 126 restaurants in Hilversum.

Bij Royal Mandarin kun je terecht voor zowel lunch als diner en is geschikt voor vegetariërs, mensen met glutenallergie of een glutendieet en er is ruime keuze uit veganistische opties. Er is keuze uit verschillende heerlijke vlees of vis specialiteiten met een bijpassende wijn.

Het restaurant is zeer sfeervol ingericht, biedt een uitstekende service en heeft de meeste exclusieve Chineese specialiteiten in Nederland. Tevens biedt Royal Mandarin een goede taxiservice.

Uit vijf sterren beoordeeld:


Eten 4,5 

Bediening 4,5

Prijs-kwaliteit 4

Service 4,5


Klik hier om naar de officiële website te gaan. 


Restaurant Soigné  

Restaurant Soigné is een Europees restaurant gelegen aan de Kapelstraat in Bussum. Het restaurant staat op Tripadvisor genomineerd als nummer twee van de zes Franse restaurants in Bussum en is nummer drie van 52 restaurants in Bussum.


Bij Restaurant Soigné kun je terecht voor een uitstekend diner en is geschikt voor vegetariërs en mensen met glutenallergie of een glutendieet. Er is keuze uit verschillende heerlijke vlees of vis specialiteiten met een bijpassende wijn. Tevens kun je bij Restaurant Soigné privé dineren en workshops volgen.  


Het restaurant biedt ruimte voor grote groepen, heeft een uitstekende service en exclusieve wijnen. 

Uit vijf sterren beoordeeld: 


Eten 4,5  

Bediening 4,5

Prijs-kwaliteit 4,0

Service 4,5


Klik hier om naar de officiële website te gaan. 


Faulk 

Restaurant Faulk is een Europees restaurant gelegen aan de Herenstraat in Bussum. Het restaurant staat op Tripadvisor genomineerd als nummer drie van 19 Nederlandse restaurants in Bussum en is nummer vier van 52 restaurants in Bussum.


'Waar smaak en gezelligheid elkaar ontmoeten'. 

Bij Faulk kun je terecht voor een uitstekend diner en is geschikt voor vegetariërs en mensen met glutenallergie of een glutendieet. Er is keuze uit verschillende heerlijke vlees of vis specialiteiten met een bijpassende wijn. Tevens is Faulk ook te boeken voor koken aan huis.


Het restaurant biedt ruimte voor grote groepen, heeft een uitstekende service en exclusieve wijnen. 


Uit vijf sterren beoordeeld: 


Eten 4,5  

Bediening 4,5

Prijs-kwaliteit 4,0

Service 4,0


Klik hier om naar de officiële website te gaan. 


The Red Sun 

The Red Sun is een Europees restaurant gelegen aan de Huizerweg in Blaricum. Het restaurant staat op Tripadvisor genomineerd als nummer een van Japanse restaurants in Blaricum en is nummer vier van 52 restaurants in Blaricum.


Bij The Red Sun kun je terecht voor een uitstekend diner en is geschikt voor vegetariërs en veganisten. The Red Sun biedt speciale feestdagen gerechten aan en heeft de mogelijkheid om te genieten van verrassende cocktails.  


Proef de speciale aanbevelingen van de Chef in het Special Tasting Experience Menu, een scala aan gerechten in tasting portionering met alleen het beste uit de keuken. 

Uit vijf sterren beoordeeld:  


Eten 4,5 

Bediening 4,0

Prijs-kwaliteit 4,5

Service 4,0


Klik hier om naar de officiële website te gaan. 


Arsenaal Restaurants  

Arsenaal is een Europees restaurant gelegen aan de Huizerweg in Naarden. Het restaurant staat op Tripadvisor genomineerd als nummer twee van 3 Franse restaurants in Naarden en is nummer zes van 26 restaurants in Naarden.


Bij de Arsenaal kun je terecht voor een uitstekend diner en is geschikt voor vegetariërs en heeft glutenvrije opties. Arsenaal biedt ruimte om mooi te dineren, evenementen te houden en zelfs huwelijksfeesten te organiseren.  


Tip: kom bij Arsenaal genieten van een heerlijk kerstmenu! 


Uit vijf sterren beoordeeld:   


Eten 4,0 

Bediening 4,0

Prijs-kwaliteit 3,5

Service 3,5


Klik hier om naar de officiële website te gaan.