Ons Almere heeft een mooie december actie!

Geschreven door Redactie

In september lanceerde Ons Almere haar eerste maandkrant. De eerste volgende editie is de editie van december, die het laatste weekend van november in de brievenbussen van Almere zit.

Heb jij een leuk verhaal of mooie actie voor de Almeerders in december? Adverteer dan mee en profiteer van een mooie december actie!


Adverteren bij Ons Almere 

Met meer dan 200.000 inwoners is Almere een stad met een enorm bereik. Ons Almere richt zich op het gedeelte van de bewoners dat regelmatig het nieuws leest via de digitale kanalen en interesse heeft in het lezen van huis-aan-huiskranten. In de afgelopen maanden hebben wij enkele dagen gehad dat wij meer dan 20.000 bewoners wisten te bereiken!


Profiteer in de maanden december en januari van een speciale actie bij Ons Almere! Op de katern pagina's in de krant van Ons Almere vind je de kleinste advertentieruimtes die wij aanbieden, wij noemen zo'n advertentie een 1/16. Deze advertenties kosten €120 per stuk. Nu krijg je bij afname van vier advertenties een flinke korting! 


De decemberactie

Bij afname van vier 1/16 advertenties betaal je normaal €480,- (excl. BTW), nu betaal je t/m eind december maar €400,- (excl. BTW). Deze vier advertenties worden verkocht per tweetal. Dit betekent dat de advertentie wordt opgemaakt als een 'geknipte' advertentie. Een voorbeeld van zo'n geknipte advertentie zie je hieronder.






Een geknipte advertentie kan zowel horizontaal als verticaal worden opgemaakt. Een tweetal 1/16 advertentie wordt altijd bij jouw stadsdeel geplaatst, de andere set 1/16 is van katern naar keuze.


Wil je graag weten wat voor andere advertenties wij verkopen in de krant en wat de prijzen hiervan zijn? Klik dan hier om doorverwezen te worden.


Contactverzoek

Heb je interesse in de aanbieding of wil je graag weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar adverteren@onsalmere.nl. Onze Media-adviseurs helpen je graag op weg!

Onze Ambassadeurs