Camera Installatie Almere houdt oogje in zeil bij Almere

Geschreven door Redactie

Camera Installatie Almere heeft het partnership met Almere City FC met drie jaar verlengd.

Directeur David Serpenti geeft aan trots te zijn om verder te kunnen bouwen aan een mooie samenwerking met City.  

Camera Installatie Almere is al een aantal jaar actief in de businessclub van City. Het camera-installatiebedrijf is destijds de samenwerking aangegaan, omdat het zichzelf herkent in de kernwaardes van City ‘Jong, eigenwijs en ambitieus.’ ,,Het is prettig en belangrijk voor ons om de samenwerking met Almere City FC te intensiveren,” zegt Serpenti. ,,Daarnaast vinden wij voetbal leuk en gaan we op vrijdagavond altijd met plezier naar de thuiswedstrijden van de club.’’  

Serpenti beleeft ook fijne momenten met de businessclub van. ,,Aan tafel zit je met mensen die hetzelfde gedachtegoed hebben als jij. De kans dat je dan met één van de businessleden gaat samenwerken is erg groot.’’ 

Over Camera Installatie Almere 

Al 20 jaar levert en installeert het bedrijf camerabewaking systemen aan haar klanten. Door iedere dag haar kennis te verruimen met het gehele team, weten zij ook altijd met de meest creatieve oplossingen voor de dag te komen. Zo zijn adviseurs ook regelmatig als hulp aanwezig tijdens installaties om zo actief en op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen welke continu gaande zijn. 

Als onderneming willen zij bij klanten niet alleen goed advies geven en uiteindelijk een mooie installatie opleveren, maar zeker ook juist ondersteunen bij alle service verzoeken. Alle installaties voeren zij zelf uit, sterker nog: de onderneming is er zo op ingericht dat ze alle randwerkzaamheden ook in eigen beheer kunnen uitvoeren. 

Foto: Almere City FC PR

Onze krant nog niet ontvangen?