Global Sporting Goods sluit aan bij Young Business Club

Geschreven door Redactie

Global Sporting Goods uit Almere sluit per direct aan bij de Young Businessclub.

Het bedrijf van CEO Dylan Reede dat wereldwijd opereert op het gebied van sportkleding, sportschoenen, fitnessattributen en tal van andere sportbenodigdheden sloot onlangs een overeenkomst tot en met het einde van het huidige seizoen.

Eigenaar Dylan Reede is blij met het aantreden van zijn jonge bedrijf tot de Young Businessclub: ,,Wij zijn enorm trots en enthousiast om young businesspartner te zijn van Almere City. Met onder andere Jong & Ambitieus als kernwaarden voor beide organisaties was er gelijk een goede klik. We kijken er dan ook enorm naar uit om samen met Almere City verder te groeien, te leren en te ontwikkelen op weg naar de top.”

,,Wij hebben ons aangesloten bij de Young Businessclub van Almere City FC, omdat onze organisatie uit een mix bestaat van topsport & business. Deze beide factoren komen samen bij de Young Business Club. Als jong bedrijf uit Almere met een topsport achtergrond keken wij altijd op naar Almere City en probeerden wij veelal van hun te leren vanaf een afstand. Nu wij een trots Young Businessclublid zijn verwachten we nog veel meer te leren van Almere City en hun netwerken. Onze visie is dan ook om elkaar te helpen op welke manier dan ook. We zijn blij dat we niet alleen voor de club Almere City ons kunnen inzetten maar dat we ook wat voor onze mooie stad kunnen doen.”

,,Persoonlijk verwacht ik op sportief gebied dit seizoen mijzelf nog meer in de kijker te spelen voor de NFL of CFL tijdens mijn seizoen met de NewYorker Lions in de GFL (German Football League), die in juni van start gaat als alles mee zit. Op zakelijk gebied hoop ik dat Global Sporting Goods op dezelfde voet door blijft groeien. Wij lanceren binnenkort een uniek B2B concept, waar ik heel enthousiast over ben. We hopen dit resterende seizoen nog veel te leren van Almere City & hun partners waardoor we onze groei kunnen blijven doorzetten en onze klanten/partners steeds beter van onze diensten en producten kunnen voorzien.”