Trainer Molenaar maakt zich geen zorgen om positie

Geschreven door Redactie

Trainer Robert Molenaar maakt zich geen zorgen over zijn positie bij Almere City FC. Na de 0-2 thuisnederlaag van vrijdagavond tegen FC Den Bosch is zijn ploeg afgezakt naar de elfde plaats van de ranglijst.

Molenaar: "Ik maak mij nooit zorgen om mijn positie. Datgene dat ik onder mijn invloed heb, is het proces en de week en alles dat ik in de voorgaande weken gedaan heb. Dat is het enige dat ik in de hand heb en voor de rest niet", aldus de oefenmeester. 

De Almeerders hebben dit seizoen als doelstelling om bij de eerste twee ploegen van de Keuken Kampioen Divisie te eindigen en te promoveren naar de eredivisie. Na 16 wedstrijden staan de Almeerders inmiddels in het rechter-rijtje en werden ze tevens uitgeschakeld in de eerste ronde van het KNVB bekertoernooi.

In de onderstaande video zie je het interview met Robert Molenaar na de wedstrijd van afgelopen vrijdag.


Foto: Ron Baltius 

Onze krant nog niet ontvangen?