MASCOT®WORKWEAR lanceert MASCOT Business Cup

Geschreven door Redactie

MASCOT®WORKWEAR organiseert op vrijdag 5 juni 2020 in samenwerking met Almere City FC de allereerste editie van het grootste businessclub-voetbaltoernooi van Nederland: de MASCOT® Business Cup.

32 teams komen deze dag naar Flevoland om de clubkleuren te vertegenwoordigen. Na afloop vindt er een grote barbecue plaats en mag één team zich ‘business kampioen van Nederland’ noemen. 

Voetbal, netwerken, eten & drinken en muziek! De MASCOT Business Cup moet een jaarlijks terugkerend voetbal- en netwerkevenement voor de businessclubs van alle betaald voetbalorganisaties in Nederland worden. Deelname aan het toernooi is gratis en kent geen divisie; zowel clubs uit de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie mogen een vertegenwoordiging afvaardigen naar Almere. Deze dag rolt de bal om 13:00 uur voor het eerst. De laatste wedstrijd wordt circa 18:00 uur gespeeld, waarna een indrukwekkende derde helft start met een barbecue en artiesten. 

,,De MASCOT Business Cup gaat om voetbal, netwerken, verbinden en entertainment in een ongedwongen sfeer,” aldus Danny Bonn van MASCOT®WORKWEAR. ,,Almere, centraal gelegen in Nederland, is de perfecte uitvalbasis en een keurige eigenwijze gastheer.” 

Almere City FC bouwt dit seizoen letterlijk aan de toekomst met de verbouwing van het Yanmar Stadion. Het stadion is in juli 2020 gereed. Het eerste deel van de verbouwing, de prestigieuze hoofdtribune en de uitbreiding van de businesstribune, wordt op 17 januari opgeleverd. 

Inschrijven voor de MASCOT Business Cup kan via www.mascotbusinesscup.nl

Onze Ambassadeurs