Business - Flevo Makelaars huisvest zich langer in businessclub

Geschreven door Redactie

Flevo Makelaars huisvest zich ook de komende drie seizoenen in de businessclub van Almere City FC.

Directeur Hans van Dijk geeft aan trots te zijn dat de reeds bestaande samenwerking in de komende jaren een vervolg krijgt. 

,,Flevo Makelaars is nu twee jaar als businesspartner aan de club verbonden en die samenwerking is wederzijds goed bevallen”, vertelt Van Dijk. ,,Wij kunnen relaties meenemen naar het voetbal en daarnaast ook iets wezenlijks voor de club betekenen. Zo helpen wij spelers, staf en andere mensen die de club een warm hart toedragen bij het vinden van een nieuwe huur- of koopwoning. Daarnaast zijn wij erg gecharmeerd van de MVO-projecten die Almere City FC organiseert. Die maatschappelijke betrokkenheid past bij Flevo Makelaars. Wij dragen graag ons steentje bij aan de sportieve en maatschappelijke doelstellingen die de club heeft.” 

Van Dijk geniet ervan om de businessclub van Almere City FC te zien groeien. ,,De sfeer rondom wedstrijden is enorm goed en het biedt ons de kans om te netwerken met andere ondernemers uit de regio. Met deze contractverlenging voor drie jaar hopen wij de stap naar de Eredivisie mee te maken. Promotie zou een schitterende bekroning zijn op een nu al mooie periode.” 

 Over Flevo Makelaars 

Flevo Makelaars is gevestigd in Almere Buiten en gespecialiseerd in het verkopen, aankopen, verhuren, financieren en verzekeren van woningen. Het bedrijf heeft als motto om te denken in oplossingen en biedt vele services. Van aankoop/huurbegeleiding tot het verzorgen van hypotheken en verzekeringen. Flevo Makelaars verzorgt graag het hele verkoopproces van de woning, zodat alles voor de klant geregeld wordt. 

Wil je meer weten over Flevo Makelaars? Bezoek dan eens de website! 

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

Onze Ambassadeurs