Gewonde bij steekpartij Bouwmeesterbuurt

Geschreven door Redactie

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er iemand gewond geraakt bij een steekpartij in de Bouwmeesterbuurt in Almere Buiten. Er is nog veel onduidelijk over de toedracht.


Rond 2.15 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat er in een voortuin aan de E.F. van den Banweg in Almere iemand neergestoken zou zijn. Daar werd inderdaad een gewonde aangetroffen. 


Volgens getuigen was er voor die tijd op de parkeerplaats bij de Lidl aan het C. van Eesterenplein een ruzie geweest, waarna twee auto's met hoge snelheid zouden zijn weggereden. 


Veel onduidelijkheid 

Het is nog niet duidelijk hoe de gewonde persoon in de voortuin is terechtgekomen en wat de aanleiding voor de steekpartij was. Ook is het niet zeker of er een of meer gewonden zijn en of er iemand aangehouden is. De politie heeft zowel de omgeving van de woning als ook de parkeerplaats afgezet voor onderzoek.


Er werd behalve een ambulance en meerdere politieauto's, ook een traumaheli met arts opgeroepen om hulp te bieden. De gewonde is per ambulance, onder begeleiding van de trauma-arts, naar het ziekenhuis gebracht.

Onze Ambassadeurs