Nieuw restaurant bij Noorderplassen

Geschreven door Redactie

Aan de Noorderplassen in Almere wordt volgend jaar een nieuw restaurant gebouwd met de naam PorterHouse Almere.

PorterHouse heeft al vestigingen in Huizen en Naarden. 

De Almeerse vestiging komt er hetzelfde uit te zien als het gebouw in Naarden. Het wordt alleen een restaurant; er komen geen zalen voor vergaderingen en feesten. 

Alle vestigingen van de keten liggen aan het water. In Almere is dat aan de Von Draisweg bij het strand. Initiatiefnemer van het project is Harbor Horeca. Dat is geen onbekende in Almere; het bedrijf bezat eerder de restaurants HarborHouse en BoatHouse in Almere. 

Volgens eigenaar Ard Hopstaken is twee jaar gewerkt aan de bouwplannen en vergunningen. Hij verwacht voor de zomer 2020 open te gaan. Hopstaken noemt het PorterHouse een plek voor 'casual-dining', waar twee personen rond de 70 euro kwijt zijn voor een diner.