Nieuw restaurant PorterHouse komt bij Noorderplassen

Geschreven door Redactie

Aan de Noorderplassen in Almere wordt volgend jaar een nieuw restaurant gebouwd met de naam PorterHouse Almere. PorterHouse heeft al vestigingen in Huizen en Naarden.

Het Almeerse restaurant komt er hetzelfde uit te zien als het gebouw in Naarden. Het wordt alleen een restaurant; er komen geen zalen voor vergaderingen en feesten. 

De restaurants kenmerken zich, doordat ze allemaal aan het water liggen. In Almere is dat aan de Von Draisweg bij het strand. Achter het project zit Harbor Horeca. Dat is geen onbekende in Almere. Dit bedrijf bezat eerder de restaurants HarborHouse en BoatHouse in Almere. 

Volgens eigenaar Ard Hopstaken is 2 jaar gewerkt aan de bouwplannen en vergunningen en verwacht hij voor de zomer 2020 open te gaan. Hij noemt het PorterHouse een plek voor 'casual-dining', waar je met twee personen rond de 70 euro kwijt bent voor een diner.