Ga voor het wildmenu bij Brasserie Julia!

Geschreven door Redactie

Brasserie Julia heeft speciaal voor de liefhebbers van wild vlees een Wildmenu samengesteld. 

Brasserie Julia is het bedrijf van John van Beem en zijn dochter Julia.

Schitterend gelegen in de havenkom van Almere-Haven. Zij serveren, in een gemoedelijke en warme sfeer, heerlijke gerechten. Van huisgemaakte burgers, oesters of een mooie malse biefstuk tot en met zeetong. Speciaal voor de feestdagen en de koude maanden hebben zij een heerlijk Wildmenu samengesteld. 

Op het Wildmenu zijn twee voorgerechten en twee hoofdgerechten te vinden. De keuze uit het voorgerecht is krokant bladerdeeg gevuld met wild ragout of huisgemaakte eenden paté met een cranberry compote. Uit de hoofdgerechten kun je kiezen tussen gebakken hertenbiefstuk met rode portsaus of hazenrugfilet met romige wildsaus. De prijs voor het ragout voorgerecht ligt op 10,50 euro en voor de eenden paté op 12,50 euro. Een heerlijke hertenbiefstuk is al verkrijgbaar voor 23,00 euro en de hazenrugfilet voor maar 24,00 euro.  

Met de kerst serveert Brasserie Julia ook een heerlijk speciaal 6-gangen menu. Begin je al te watertanden? Kijk voor de actuele informatie over de verschillende menukaarten op www.brasseriejulia.nl.   


Onze Ambassadeurs